Announcement

Collapse
No announcement yet.

Update Bitcoin-Blockchain - 1. August

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Update Bitcoin-Blockchain - 1. August

  Dragi membri ai comunității,

  După cum mulți oameni au observat deja, Bitcoin se va schimba foarte mult de la 01.08.2017. Se efectuează o actualizare care poate dura mai multe zile. Vă recomandăm să vă eliminați Bitcoins-ul din Schimburi și Portofele online. Mutați-le la un Wallet cu o cheie privată. de exemplu. Pot fi alese Ledgerul, Trezor, Electrum, https://jaxx.io/și multe altele ......
  Deci, aveți o scurtă privire aici o scurtă prezentare de la un schimb, deoarece consider că este foarte bine explicat:
  Așa cum ați auzit deja, o separare urmează să fie implementată în curând, ceea ce permite protocolul SegWit. Ce înseamnă asta pentru dvs., am rezumat mai jos.

  De ce se întâmplă?
  Principala motivație este că tranzacțiile cu taxă ar trebui să devină din nou mai ieftine și mai rapide.
  Al doilea punct esențial este închiderea unui brevet care folosește decalajul CVE-2017-9230 (ASIC-BOOST), care este utilizat pentru reducerea energetică a procesului de extracție. Acest brevet ar putea pune în pericol întregul ecosistem bitcoin.
  Desigur, lanțul bloc este păstrat, regulile vor fi modificate numai pentru blocurile viitoare. Ceva care sa întâmplat deja și fără dificultate.

  Ce înseamnă asta pentru tine și pentru Bitcoin?
  Decizia care va fi aplicată versiunea SegWit va ajunge, probabil, până la sfârșitul lunii iulie.
  Până la introducerea actualizării, funcțiile deja activate pe platforma noastră (www.cointed.com) vor rămâne pe deplin active și funcționarea mașinilor noastre va fi menținută. In caz
  De schimbări, vă vom informa imediat.

  Ce se întâmplă din punct de vedere tehnic?
  În cazul așa-numitei "divizări în lanț", lanțul de blocuri bitcoin se împarte în două versiuni incompatibile reciproc ale bitcoinului.
  În primul rând, bitcoin ar fi valabil pe ambele sau chiar mai multe lanțuri bloc.

  Ce inseamna asta?
  Acest lucru înseamnă că 1 bitcoin ar reprezenta atât 1 bitcoin pe unul, cât și 1 bitcoin pe celălalt lanț bloc. În principiu, ar trebui să fiți în posesia cheilor private.

  Ce se întâmplă după aceea?
  În cazul unei divizări a lanțului de blocuri, vom lua imediat măsuri pentru a separa soldurile de credit ale clienților noștri în ambele versiuni ale lanțului de blocuri și pentru a vă oferi depozitul și retragerea separată a celor două monede cât mai curând posibil.

  Separarea balanțelor, așa cum vor efectua cele mai multe schimburi, poate dura ceva timp. Împreună cu timpul necesar pentru transformarea sistemului nostru, în cazul unei despărțiri, se produce o suspendare temporară a comerțului, precum și plăți și plăți.
  După ce plățile de intrare și de ieșire sunt garantate fără pericol, vom relua tranzacționarea pentru o versiune Bitcoin.
  Scopul nostru este să vă oferim comerțul cu cele două monede cât mai curând posibil.

  Aici este un videoclip:
  Ce este Segwit?
  https://youtu.be/OFfBRzh9HmU
  Supermoderator
  Bernie
Working...
X