Announcement

Collapse
No announcement yet.

Foundation Meeting 23. / 24. Junie 2017 Intalnirea membrilor fundatiei

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Foundation Meeting 23. / 24. Junie 2017 Intalnirea membrilor fundatiei

  Foundation Meeting 23. / 24. Junie 2017 Intalnirea membrilor fundatiei

  Un rezumat al noutatilor …


  API:

  Toate interfetele API, interfetele generale API, cele de frontend si backend, sunt integrate intr-un Software nou, acestea sunt open source si sunt online. In cazul in care se lucreaza la aceste interfete, avantajul acestui software este ca documentatia necesara implementarii, este livreata automat developerilor.


  Documente:

  Toate documentele sunt online. “Whitepaper-ul” se afla inca in lucru, si va cuprinde documentatia existenta care deja se afla online cat si specificatiile tehnice. O data fixa de afisare nu este inca stabilita nici definita. Pentru listarea la Exchange-urile mari internationale NU este nevoie de acest “Whitepaper” moneda putand fi listata cu documentatia deja publicata.

  Termene de predare:

  Dorinta intregii comunitati este ca termenele de predare sa fie clar definite si specificate. Si Developerii nostrii au interesul ca tot proiectul complet sa fie cat mai rapid pus la dispozitie. Developerii platformei Infinity-Economics sunt si ei constienti si sunt totodata membrii ai comunitatii. Exact ca fiecare dintre noi, ei au lucrat si lucreaza voluntar si fara plata la proiectul si viziunea noastra. Sunt noi functii in discutie si in proiectare, acestia au grija de realizarea, testarea si implementarea acestora. Acestea putand avea totusi un potential de optimizare in decursul timpului, toate functiile si interfetele au nevoie de anumite revizuiri, corecturi si teste pentru asigurarea aceluiasi standard inalt de calitate, asigurarea pozitiei pe piata cat si cresterea constanta a acesteia. Timpul necesar pentru toate acestea neputanduse defini de la inceput. Developerii apeleaza pe aceasta cale la intelegerea fiecarui membru al comunitatii de a intelege acest proiect, pentru ca ei sa-l poata finaliza in proportie de 100%, si a putea mentine proiectul pe viitor la acelasi nivel ridicat de calitate.  Homepage:

  Monezile cu o tehnologie puternica au o prezenta in WEB profesionala. Decizia de a reface Site-ul nostru (.ORG) si de a-l prezenta in internet la un nivel corespunzator a fost luata cu ceva timp in urma si deja s-a lucrat la acesta. Totusi rezultatul pana la aceasta ora nu corespunde asteptarilor noastre si nu ne-a convins pana la aceasta ora. Aici nu a fost vorba numai de Design, in special contextul, continutul este foarte important si acesta trebuie sa evidentieze clar si professional platforma Infinity-Economics cu toate posibilitatile de aplicare si functionalitatea acesteia. Programatorii nostrii sunt preocupati numai de platforma Infinity-Economics in sine, de aceea, partea de prezentare web a acesteia a fost delegata catre alta firma. Si aici dorim sa le multumim membrilor comunitatii care au preluat aceasta sarcina, de a se preocupa de prezentarea profesionala a platformei in internet.

  Exchanges:

  Dupa finalizarea Site-ului de (.ORG) fundatia va contacta direct Exchange-urile mari pentru listare. Tehnologia avansata a Blockchain-ului nostru necesita o prezentare profesionala corespunzatoare catre exterior. Pentru vitorii membrii ai comunitatii, investitori, firme si operatori financiari care doresc sa foloseasca tehnologia noastra, pagina de WEB reprezinta cartea de vizita si biletul de intrare in lumea Infinity. Tot ce este necesar este deja gata, este pregatit si va fi implementat in noua pagina (.ORG). Aceasta va fi trimisa catre exchange-urile mari pentru listarea XIN la acestea. Aceasta actiune va fi desfasurata de catre fundatie. Ulterior comunitatea va fi rugata sa ajute si sa sustina procesul acesta prin crearea de cereri de listare adresate direct exchange-urilor contactate in prealabil de catre fundatie. Aici va urma un Newsletter de informare a membrilor care va explica cum si in ce masura va putea fiecare membru al comunitatii sa sustina si sa accelereze procesul acesta.


  Wallet-uri gresite, inaccesibile:

  Unii dintre membrii comunitatii nu au executat correct procesul de revendicare (initial) al contului sau au uitat (claiming). Tuturor membrilor comunitatii eligibili li se va arata si descrie o procedura prin care vor avea 1. (O SINGURA SANSA) de a-si revendica conturile cu monezile XIN, si de a intra in posesia acestora. Aceasta ULTIMA POSIBILITATE va fi pusa la dispozitie pentru un interval de 4 saptamani. Developerii planuiesc ca acest process sa aiba loc in saptamana calendaristica Nr.27 daca totul va decurge conform planului ca si pana acum iar testele preliminare acestui process nu vor ridica semen de intrebare.
  CONTURILE XIN CARE DEJA AU PARTICIPAT CU SUCCES LA PROCESUL DE GENEZA SI CARORA LI S-AU ALOCAT DEJA MONEDE XIN DAR LA CARE BENEFICIARUL NU MAI ARE, A PIERDUT SAU A SCRIS GRESIT PASSPHRASE SUNT EXCLUSE DE LA ACEASTA ULTIMA SANSA PROCESUL NEAVAND UN BACKUP. ACCESUL LA ACESTE CONTURI NU SE MAI POATE FACE SUB NICI O FORMA DIN CAUZA UNICITATII ACESTUI PROCES.

  Actiunile de membru fondator:

  Software-ul de distribuire a actiunilor de membru fondator este gata si functional. Distribuirea acestora se va face imediat dupa ce procesul descries mai inainte (legat de wallet-urile gresite, inaccesibile) de distribuire (adica de Claiming) a monedelor XIN ramase deoarece cativa dintre membrii comunitatii nu au facut acest process unii de loc, iar altii incorect anul trecut in Decembrie.

  Noduri de retea:

  Infinity-Economics defineste standard noi in tehnologia Blockchain. Procesele de Mining sau Forging nefiind lucrative. Fundatia avand cele mai performante Centre de procesare a datelor puse sa lucreze in serviciul comunitatii. Aceasta (Fundatia) nu numai ca are cele mai performante calculatoare dar detine si cele mai mari sume de XIN distribuite pe acestea. Astfel fundatia este cel mai mare Forger (creator de blocuri de informatii pt. Blockchain-ul nostru) pentru ca dividendele sa fie acolo varsate asta pentru stabilitate. Totusi fiecare poate sa-si deschida un nod dar acesta nu-i va aduce mult profit ..… de ce? Politica noastra este alta, nu s-a intentionat niciodata ca si in cazul bitcoin-ului sa se castige multi bani prin taxe mari de tranzactie, ci s-a droit de la inceput sa se raspandeasca platforma in marea masa de oameni a planetei noastre, si oamenii sa inceapa sa-si promoveze produsele si serviciile pe platforma aceasta. Fiecare, atat personae fizice, comunitati si firme, poate sa ofere un serviciu pe platforma si sa participe la viata economica pe plan global, chiar daca va fi vorba numai de un Messenger sau Newsletter de exemplu. Facand acest lucru in mod automat va trebui sa puna la dispozitie pentru serviciul oferit un nod de retea pentru asigurarea rapiditatii si prioritatii serviciului oferit. In acest mod se va castiga impreuna cu serviciile oferite.


  XIN este Online:


  In saptamana calendaristica 25 din 2017 (21.06.2017) am intrat in istorie. Din propria comunitate ne-a surprins unul dintre membrii comunitatii noastre cu propriul Exchange privat. De lucrul acesta beneficiaza toata comunitatea in 3 feluri, dar este totodata si o importanta „piatra de hotar“ pe drumul nostru catre marile Exchange-uri.
  1. Moneda XIN este acum online
  2. Acest Exchange reflecta interesul comunitatii pentru tranzactionarea XIN/BTC
  3. Acest mic Exchange ar putea sa fie un pilon de orientare pentru marile Exchange-uri, si asta independent fata de API, Whitepaper si pagina de WEB (.ORG). Acestea pot deja vedea si analiza marele interes al membrilor comunitatii noastre pentru moneda XIN dar totodata isi pot analiza propriile potentiale de piata pentru proprii clienti (ai Exchange-urilor proprii) dar si pentru analiza intereselor acestora.


  Bineinteles ca acest mic Exchange nu este inca cunoscut, si ca probabil clientii acestui Exchange sunt in mare parte membrii ai acestei comunitati care acum pe cale oficiala practica comercializarea OTC (over the counter), prin acest Exchange, ei pot tranzactiona, pot vinde si cumpara si participa activ la tranzactii oficiale intre XIN/BTC pe plan global.

  Sa sustinem acest Exchange si astfel sa aratam marilor Exchange-uri puterea Infinity-ului nostru XIN. Totodata crestem si numarul tranzactiilor pe Blockchain-ul nostru.

  Cine doreste sa participe activ se poate inregistra accesand acest Link:

  https://infinitycoin.exchange/

  Pregatirea procesului de listare la marile Exchange-uri.

  Membrii ai comunitatii foarte angajati in trecut si prezent care au avut si au un aport deosebit de pozitiv si activ, atat anul trecut cat si anul acesta in cadrul comunitatii, sunt invitati la webinare online cu fundatia pentru raspandirea informatiilor catre ceilalti membrii ai comunitatii si pentru schimburi de idei si propuneri, pentru optimizarea acestui proces, care sa aduca listarea la Exchange-urile mari. Totodata informatia parvine si pe alte canale de informatie in paralel cu forumul cum ar fi chat-urile pentru a informa toti membrii comunitatii.

  Impreuna suntem puternici! Fa-ti partea ta, adu-ti aportul tau! Fa cat poti mai bine!
  Fa-o numai!

  Pentru o colaborarea fructuasa si viitorul palpitant ce ne asteapta!
  Noi toti! putem sa schimbam lumea in pozitiv in mai bine!
  Putem schimba viata multor oameni ai acestei planete, intr-o viata mult mai buna, mai prospera!
Working...
X